Nooit meer een vacature

Wij brengen uw bedrijf in contact met een gericht netwerk van professionals uit de regio.

Het Talent van deselectie

Als werkgever wilt u controle hebben over de koers van uw bedrijf. Het hebben van voldoende goede medewerkers is hierbij cruciaal. In een tijd van economische groei en een toenemende schaarste van gekwalificeerd personeel op de arbeidsmarkt wordt het steeds lastiger om de juiste mensen te vinden. De concurrentie om deze talenten te binden neemt toe. Hoe zorgt u ervoor dat ze voor uw bedrijf kiezen als u hen nodig heeft?

Kandidaat Experience!

Het positief beïnvloeden van het werkgeversimago is in veel bedrijven een hot topic. En dat is niet zo gek; een sterke company branding draagt bij aan het aantrekken van de juiste mensen. Een belangrijke factor die uw imago beïnvloedt, is de Kandidaat Experience: de totale ervaring die een sollicitant opdoet met uw organisatie tijdens het recruitmentproces. Vanaf het lezen van de vacature, tot het eerste contact met uw organisatie en het eventuele aannemen van de sollicitant. 

De Selectie kan u adviseren en ondersteunen tijdens het gehele recruitmentproces. Wij schrijven wervende teksten, leveren interim recruitment-support, voeren gesprekken en dragen bij aan het verstevigen van uw positie op de arbeidsmarkt als werkgever.

Laten zien dat u een uitdagende werkplek te bieden heeft en uw huidige medewerkers het naar hun zin hebben is de sleutel voor succes. Daarnaast is het belangrijk dat u zichtbaar bent voor uw doelgroep. In dit geval niet uw klanten, maar uw potentiele nieuwe medewerkers. De Selectie kan u bij deze activiteiten ondersteunen zodat u zichzelf kunt presenteren als aantrekkelijke werkgever. Samen met De Selectie begint u daarnaast direct met het opbouwen van een talentpool, uw eigen selectie. Door een relatie op te bouwen met uw eigen selectie leert u hen niet alleen kennen, u bouwt tegelijkertijd aan de toekomst van uw bedrijf. Het resultaat? Nooit meer een vacature.

Een eigen selectie van talent verzorgd door De Selectie? Of bent u liever zelf in de lead? Beide opties zijn mogelijk. Samen met u kijken wij naar de beste oplossing voor uw bedrijf. Meer weten? Doe de Quickscan of laat ons u terugbellen voor een vrijblijvend adviesgesprek.

waarom pas beginnen met
zoeken als er een vacature is?

hoe zichtbaar is uw bedrijf? doe de gratis quickscan

Zichtbaarheid en presentatie spelen een belangrijke rol bij het vinden van nieuwe mensen. Hoe zichtbaar bent u voor het talent uit de regio, uw potentiële nieuwe medewerkers? Met de quickscan brengen wij een aantal belangrijke onderdelen voor u in kaart die een rol spelen bij het in contact komen met nieuwe medewerkers. Vrijblijvend weten hoe uw bedrijf ervoor staat? Vraag dan gratis de Quickscan aan. Laat hieronder uw gegevens achter, dan krijgt u binnen een week ons advies en nemen wij contact op om dit samen met u te bespreken.

een eigen bron van talent,
nooit meer een vacature

een selectie van talent

De sollicitatieprocedure is een tijdrovend en kostbaar proces. Bovendien is het als werkgever een uitdaging om in korte tijd geschikte kandidaten te vinden. Er is onvoldoende tijd om elkaar goed te leren kennen, te bepalen of de kandidaat de juiste kwaliteiten bezit en of hij of zij past bij de organisatie. De Selectie wil deze situatie voor zijn en stelt een selectie voor u samen van talenten uit de regio die aansluiten bij de activiteiten, kernwaarden en ambities van uw bedrijf. Uw eigen talentenpool.

De voordelen? Snel een naderende vacature opvangen met iemand uit de selectie die u al kent en daarnaast bent u zichtbaar en bekend bij interessante professionals uit de regio.

lege-bank

Het succes van een team wordt mede bepaald door de kracht van ‘de bank’. Als er iemand van het team uitvalt of vertrekt dan is het fijn als je snel een goede vervanger kunt inzetten. Binnen de sport staat tijdens de wedstrijd de vervanger direct klaar en is het slechts een kwestie van warmlopen…

DeSelectie_SocialPost_RecruitmentNetSales

Recruiters. Iedereen zoekt ze tegenwoordig. Niet gek overigens, want goed personeel wordt steeds lastiger te vinden en steeds meer bedrijven gaan inzien dat er specialisten nodig zijn om de capaciteit te blijven borgen. Recruiters zijn daarom ook ineens erg lastig te vinden…

DeSelectie_Linkedin-post_VissenNaarTalent

Jarenlang hebben wij gezocht naar top-kandidaten, hebben wij gevist naar talent. Vis gevangen? Dan kon deze worden bemiddeld, verkocht worden aan de klant. Wij hebben een keuze gemaakt. De Selectie vist niet meer naar kandidaten. Wat wij wel doen is al onze expertise over vissen naar…

WhatsApp chat